BERGELAK KETAWA BERSAMA KK :)

Saturday, 30 April 2011

TIP FIRST DATE

ASSALAMUALAIKUM...



p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

RUMPUT DAN KUDA

ASSALAMUALAIKUM...

Seorang guru lukisan sedang melihat kertas lukisan milik pelajarnya yang paling malas. 

Cikgu : "Lukisan apa yang kau buat nie Abu, kosong je?" 
Murid : "Kuda makan rumput, cikgu!" 
Cikgu : "Rumputnya mana?" 
Murid : "Sudah habis dimakan kuda, cikgu," 
Cikgu : "Habis tu, kudanya mana?" 
Murid : "Sudah pergi, cikgu! Kalau rumputnya sudah habis, buat apa kuda tu masih di situ?"


p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

FAHAM

ASSALAMUALAIKUM...

  Waleng : Faham tak?
  Woleng : Agaknya..
  Waleng : Tak Faham?
  Woleng : Entahla..
  Waleng : Fahaminya betul2!..
  Woleng : Tak faham..
  Waleng : Kena fahami maksud faham dan harus memahami apa itu  perfahaman dalam kehidupan dan difahamkan bahawa saham akan memahamkan apa yang tidak faham seperti kefahaman bahawa harimau telah dibaham. Faham?
  Woleng : Ok.memahami..
  Waleng : Apa yang faham?
  Woleng : Maksud faham..
  Waleng : Apa maksudnya?
  Woleng : dibaham..
  Waleng : FAHAM....


p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

KUCING PEMBUNUH UPAHAN

ASSALAMUALAIKUM...

KUCING SEDANG MEMUJUK ANAK AYAM


p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

FIRST TIME WE MEET

ASSALAMUALAIKUM

REMEMBER THE 1ST TIME WE MEET


IT WAS RAINY DAY,MY CAR STOPPED AT THE SIGNAL



U WERE AT THE WINDOW,




I OPENED THE WINDOW& U SAID




MINTA SEDEKAH CIK..................


p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

I SUKE KAT U

ASSALAMUALAIKUM...

I SUKE KT U
TERPIKAT  BILE TGK U SNYUM
RASENYER I DH JTH CINTA
KT U LAR.................
I DAH BRBINCANG  NGN MOTHER I
DIE DH SETUJU DH...............U CAMNE










SUDI XJD ORG GAJI KAMI??


p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

CUTI

ASSALAMUALAIKUM...

CUTI NANTI








I NAK BAWAK








U KE TEMPAT












YG ISTIMEWA







TEMPAT YG SEJUK











DAN










SEGAR







NAK IKUT TAK??











KITA PERGI














DUDUK KAT











TEPI
















PETI AIS


p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

Friday, 29 April 2011

KAMERA

ASSALAMUALAIKUM...

JIKA ADA KAMERA








AKAN KU RAKAM






SETIAP GAMBARMU












SENYUMANMU





WAJAHMU











KN KU SIMPAN





DI DAPUR UNTUK TAKUTKAN TIKUS..........KONICHIWA(^,^)


p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

ANJING KETUA MAFIA

ASSALAMUALAIKUM...

DOG..U ARE UNDER ARREST

p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

PEREMPUUAN BISU

ASSALAMUALAIKUM...

Al-kisah ada seorang perempuan bisu yang sudah pun berkahwin. Pada suatu hari, dia telah ke supermarket untuk membeli daging, tetapi disebabkan dia bisu, dia mengalami kesukaran untuk berkomunikasi dengan para pekerja di sana.

Oleh itu, dia membuat keputusan untuk memanggil kashier(lelaki) masuk ke dalam bilik.

Pada hari yang pertama, dia nak beli dada ayam. Dia pun panggil kashier tu masuk dalam bilik sulit, pompuan tu bukak baju dia, tunjuk kat kashier tu dada dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, then dia pun kasi dada ayam kat dier.

Next day, dia nak beli paha ayam. Dia pun panggil kashier masuk bilik, dia angkat skirt dia, tunjuk kat kashier tu paha dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, kasi dia paha ayam.

The next day lagi, dia nak beli hot-dog. Dia pun bawak suami dia.


Soalannya ialah:


Apakah isteri tu akan buat?





Fikirlah....






Fikir.......








Jawapannyer:
Dia suruh suami dia cakapla sebab....suami dia tak bisu..
Apa yang korang fikirkan ha? Harharharhar!!



p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

WANITA GENDONG

ASSALAMUALAIKUM...

Pada suatu seorang wanita bersama anaknya yg masih kcil mnaiki bas......
pemandu bas bkata....Inilah bayi paling hodoh prnh saya jumpa......
wanita itu terus marah kpd pemandu bas tersebut dan trus mnuju k tmpat duduk
seorang pmuda nampak wanita tersebut dan mendekatinya ...
dia bertanya ...knapa kakak marah
pemandu bas yg membuatkn saya marah...saya x puas hati...
xpa kakak..pergilah pukul pemandu bas tersebut....
ok..kakak hendak pergilah ni...
xpa kakak pergilah....biar saya tolong pegang MONYET  kakak........


p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

CERITA SERAM DI BUS STOP SHAH ALAM

ASSALAMUALAIKUM...

Ni sebenarnya kisah benar...
aku ni mmg tengah cari keje.....sedar x sedar malam pun dah menjelma..
aku pun plan nak balik lh..tggu la kat satu bus stop ni di shah alam lokasinya.....
punya la lama menunggu..bas satu pun x sampai2 lg...
setelah beberapa jam lh gak..ade la satu bas ni..
punya la lmbat mcm kura2...aku pun tanpa berlengah lg trus la menahan bas tu...
punyalah bengang bas tu buat dek je x behenti...aku pun ape lg dah lewat mlm sgt dah ni.....
aku pun kejar lah bas tu, tanpa pikir ape2 trus je loncat masuk dlm bas trsebut...
aikssssssss.......
pelik, sorang manusia lgsung xde dlm bas tu termasuk driver tu skali..
aku dah suspen gile...takut tahap cipan..
aku ape lagi loncat kluar la dr bas tu langsung lari ke belakang....
ulps.......
pergh.....
ramai gile kat blakang bas tu....
rupa2 nya smua org dlm bas tu tgh tolak bas...
bas rosak..
patutlah bas tu bergerak lmbat mcm siput....
kuang kuang kuang....
suspen2..........


p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

BAJU CINTA

ASSALAMUALAIKUM...

Se0rang nenek datang menziarahi rumah cucu perempuannya yang baru berkahwin pada ptg jumaat . SeteLha membunyikan l0ceng , si nenek terkejut kerana mendapati cucu perempuannya yg membuka pintu tanpa seurat benangpun dibadannya . 

Cucu : Saya sedang menunggu suami saya pulang dr berkerja ! 

Nenek : Tapi k0e telanjang ??????!!!!!!!!!!!!! marah c nenek 

Cucu : Ini BAJU CINTA saya . bls c cucu

Nenek : BAJU CINTA ???????? si nenek kehairanan 

Cucu : ya , suami saya menyukainya , saya juga begitu sng MEMAKAInya . Saya harap nenek dapat balik dulu sebelum suami saya pulang kerana tentu suami saya nanti akan brasa malu melihat saya memakai BAJU CINTA ini di hadapan nenek . Pinta c cucu perempuannya . 

C nenek faham kehendak cucunya . Dalam fikirannya munkin itu cara terbaru si isteri melayan sang suami di petang jumaat ini . Di dlm perjalanan pulang si nenek mendapat idea . Di dlm perjalann pulang , c nenek mndpt idea . Fikirnya dgn mengikut cara cucu perempuannya , sudah tentu dia dpt mengeratkan hubungannya dgn c at0k yg sudah berumur . Sesampai d rumah , c nenek td menanggalkan smua pakainya , mandi , beredak dan memakai minyak wangi sewangi , wanginya . Kemudian c nenek td pun menunggu c at0k pulang . 

Berberapa ketika c at0k td pulang , sebaik saja pintu dibuka c at0k mendapati berb0gel kat dpn pintu . 

At0k : kenapa dgn k0e nye ? buang tebiat ? kata si at0k td .

Nenek : inilha BAJU CINTA bang . kata c nenek td . 

At0k : BAJU CINTA ???? kalau iye p0n , ir0n lha dulu baju 2 . 

KUANG3 . . . =.='


p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

Thursday, 28 April 2011

HINGUS OOO HINGUS

ASSALAMUALAIKUM....

Jumat lpas dlm kelas plaburan kmi ade buat pbntngan, sorng2 kne bsuara...aku slmber je la mklumla dah biase ....haha nak djdikan crite....ade mmber akuni dok bercen je kat blakng...kre mnganggu ar hehe...kmi biarkan je dia hbs bercen...ble dah rede kmi sambongla....ble dah hbs presen kmi pn dudkla...tmpt dudk kmi kt blakg skali dlm dwan 2...ble dperhtikan mmber aku yg bercen td dok snym2 smbil menunjukkan mke yg cuak(tkt)..kmi plek ar..rpe2ye..dpan mmber aku yg bercen td dpnye bdk pmpuan yang dudk,,perh!!! klu korng tngk msti korng akn buat mke pelbgai jenis haha tempias hsil bercen mmber aku td dlakarkan kat tdong bdk pmpuan 2...haha korng bygknla dahla kelas pg nak menmph seharian smpai hbs kelas dgn seni hingos...hehe akhrye kntoi jgk dgn pmpuan 2...mmber aku dapt no dia slpas kjadian ini...haha pkr2kanla sbb ape....(care nk mendptkn no pmpuan care superhard)...


p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

CARA MENDAPAT NO FON

ASSALAMUALAIKUM....

Jumat lpas dlm kelas plaburan kmi ade buat pbntngan, sorng2 kne bsuara...aku slmber je la mklumla dah biase ....haha nak djdikan crite....ade mmber akuni dok bercen je kat blakng...kre mnganggu ar hehe...kmi biarkan je dia hbs bercen...ble dah rede kmi sambongla....ble dah hbs presen kmi pn dudkla...tmpt dudk kmi kt blakg skali dlm dwan 2...ble dperhtikan mmber aku yg bercen td dok snym2 smbil menunjukkan mke yg cuak(tkt)..kmi plek ar..rpe2ye..dpan mmber aku yg bercen td dpnye bdk pmpuan yang dudk,,perh!!! klu korng tngk msti korng akn buat mke pelbgai jenis haha tempias hsil bercen mmber aku td dlakarkan kat tdong bdk pmpuan 2...haha korng bygknla dahla kelas pg nak menmph seharian smpai hbs kelas dgn seni hingos...hehe akhrye kntoi jgk dgn pmpuan 2...mmber aku dapt no dia slpas kjadian ini...haha pkr2kanla sbb ape....(care nk mendptkn no pmpuan care superhard)...


p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)

HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM

ASSALAMUALAIKUM....

Ketika Samy melawat India beliau telah terjatuh dan patah rahangnya.


Beliau tidak boleh bercakapSebagai pemimpin besarbeliau tetap meneruskan grand tour nya.....


Pada minggu terakhir kunjungannyawalaupun masih tidak mampu bercakapSamy
berkeras ingin menghantar mesej kepada rakan-rakan kabinetnya.

Lalu Samy menangkap seekor ayam dan menunjukkan ke kamera.

Kemudian beliau mengambil seekor kambingdan menunjukkan ke kamera.

Dan akhirnya sekali beliau mengambil beg dan ditunjukkan di depan kamera.

Dr Ling adalah orang pertama yang melihat klip video tersebut.

Dia berkata"Samy ingin memberitahu kita bahawa India mempunyai makanan cukupkerana
beliau menunjukkan kita ayam dan kambing dan dia ingin Malaysia untukmenyumbangkan beberapa beg beras"

Mahathir yang berdiam diri melihat video itu berkata"Tidak lah .... apa Samy sedangcuba untuk
katakan adalah HE IS COMING BACK"

Seluruh Kabinet bingung dan melihat kepada Mahathir untuk
penjelasan.

Mahathir berkata"AYAM KAMBING BAG."



("I AM COMING BACK" dengan accent Indianya).




p/s : bergelak ketawa bersama KK...:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...